Denim en Dieren voor Dex

Dex zijn kamertje

Dex krijgt een zusje en daarom mocht hij verhuizen naar een nieuw kamertje. Dex is een echte dierenliefhebber, dus mochten er lieve beestjes terug komen in de kamer. Ook mocht het kleur en materiaalgebruik wat stoerder. Er is gekozen voor een mix van verschillende onverzadigde blauwtinten. En veel accessoires zijn in denim uitgevoerd. Uiteindelijk een stoer denim dierenkamertje voor Dex

 

Reactie

Kimbel, de moeder van Dex (2).
Dex kreeg een nieuwe kamer, maar we wisten niet goed waar we moesten beginnen. Ik zie dan wel een leuke accessoire, maar weet dan niet goed hoe ik het moet gaan combineren met andere meubels en accesoires.
Patricia bood aan om te helpen. Dat vonden we erg leuk, want de kamer van haar zoon vonden we ook geweldig geworden.

Advies

Patricia helpt je met verschillende stappen om tot een mooi totaal plaatje te komen. Stappen waar ik zelf niet op kom om die te nemen. Hierdoor krijg je een mooi afgestemd en rustig geheel, wat ik zelf niet bereikt had.
Daarnaast heeft ze veel leuke, creatieve, bijzondere en low-budget ideeën voor in de kamer.Waar jezelf gauw teveel verschillende kleine accessoires koopt, kun je soms beter voor een grote accessoire gaan als eye-catcher.

Happy

Familie en vrienden vinden de kamer van Dex erg leuk geworden en zeggen ook vaak: “Daar was ik nou nooit opgekomen!”
En dat hebben wij dus ook.
Lieve patricia, heel erg bedankt voor het helpen met de kamer van Dex.
We vinden hem helemaal super! Zonder jou hadden we dit resultaat zeker niet bereikt.
Bedankt!

 

Wil je meer uit je kinderkamer budget halen... neem vrijblijvend contact op

Voor vragen kun je altijd bellen naar 06 44137781

Contact