Voertuigen en Robots

Bliep Bliep Toet Toet

Tuun mocht naar een grotere kamer en naar een groter bedje toe. Tuun is helemaal gek van voertuigen.

De basis was al prima in orde. De lange muur is grijsblauw geschilderd. Als grote gebaar en speciaal voor deze muur en Tuun is er een grote muursticker ontworpen met allerlei voertuigen erop.

De inspiratie voor de robot is van Ferm Living en de voertuigen zijn gebaseerd op foto’s van internet.

Je ziet de Rakke kast van Ikea. (niet meer in het assortiment, maar via Marktplaats nog prima te krijgen) Deze bestaat uit allerlei deurtjes en lades waardoor kleding sorteren gemakkelijk is. Daarbij dienen de onderste twee uitschuiflades als perfecte opbergplek voor speelgoed. Omdat het houtfineer op deze kast lichtjes verkleurd was, heb ik de robot omgetoverd tot levensgrote sticker voor op de kast. Bliep Bliep!

 

Inspiratie

Op deze website vind je inspiratie voor de allerleukste kinderkamers. Doe-het-zelf (DIY) ideeën, tips, budgetoplossingen maar ook de nieuwste trends of producten. Je kunt het vinden in mijn blog of bij de kinderkamers.

Onder het kopje inspiratie vind je mijn blog of bekijk je de projecten.

Advies

Wil je weten hoe je zelf een interieurplan maakt, bekijk het stappenplan.

Maar als je wel wat hulp of stylingsadvies kunt gebruiken en het meeste uit je budget wilt halen kies dan uit een adviespakket of laat vrijblijvend je gegevens achter. Dan neem ik contact met je op om te kijken of ik iets voor jullie kan betekenen.

 

Over…

De ontwerpster van leuke-kinderkamer.nl is Patricia Vernooij.

  • jarenlang ervaring als interieurontwerper
  • ervaringsdeskundige  (mama)
  • je krijgt persoonlijk én onafhankelijk advies
  • voorstel past altijd binnen budget en gekozen sfeer

 

Ervaringen

Kimbel, de moeder van Dex (2).

“Ik wist niet waar ik moest beginnen met de kamer van Dex. Maar samen hebben we een erg leuk plan gemaakt. We hebben ook flink onze handen uit de mouwen gestoken en we zijn super blij met het eindresultaat. Een stoer en lief kamertje wat perfect bij Dex past en waar hij lekker in kan slapen en spelen. “

Wil je meer uit je kinderkamer budget halen... neem vrijblijvend contact op

Voor vragen kun je altijd bellen naar 06 44137781

Contact