Welkom bij leuke-kinderkamer!

Welkom bij leuke-kinderkamer!

Welkom op de website van leuke-kinderkamer. De plek waar je advies en inspiratie voor je babykamer en kinderkamer vindt. Ik ben Patricia Vernooij, interieurontwerper. Sinds 2 jaar ben ik ook moeder.

Nadat ik jarenlang professioneel voor bedrijven interieurs heb ontworpen, ontstond samen met het moederschap een nieuwe passie. En wat is er ontzettend veel inspiratie te vinden zeg! Je kunt er bijna geen wegwijs meer uit. Er is gewoon teveel leuks. Helaas zijn een hoop leuke dingen ook wel aan de prijs. Maar met wat knutseltalent en mijn eigen vormgevingsvaardigheden ontstonden er mooie dingen.

Sinds kort adviseer ik ook vrienden met het inrichten van hun kinderkamers. En dat bevalt zo goed. Want wat fijn is, is dat kinderkamers best wel thematisch mogen zijn. Qua ruimte en project formaat is het altijd goed te overzien. En er zijn uiteindelijk dankbare ouders en gebruikers ;-)

Ik ben op zoek gegaan waar je advies kunt krijgen bij het inrichten van babykamers en kinderkamers. Er zijn een paar websites van stylisten te vinden. Helaas werken deze ook nauw samen met webshops en labels. Waardoor ik het vermoeden heb dat ze waarschijnlijk een marge krijgen op de door hun aanbevolen artikelen.

Ik wil dan ook onafhankelijk zijn. Bij mij dus geen ‘verborgen agenda’ en prijsafspraken. Wel zal ik bloggen over leuke producten of labels en winkels, alleen… verdien ik daar niets aan.

Ik hoop met enthousiaste ouders te kunnen samenwerken. Ik wil ze graag helpen om in het mooie en inspiratievolle kinderland de beste keuzes te maken.

Dus ik zal niet de touwtjes uit handen nemen en het advies komt ook geheel tot stand samen met de klant. Er is dus genoeg ruimte voor de ouder om zijn eigen creativiteit er op los te laten.  Maar ik wil vooral een leidraad meegeven en een plan waarmee ze doordacht hun aankopen en aanpassingen doen.

Hopelijk tot ziens?!

Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen via de contact pagina of even bellen.